Velkommen til medlemsmøte 4. juni 2018 kl. 18.00-20.00

16. mai 2018 Tags:

Cinemateket (Filmens hus), kinosal Lillebill,  Dronningens gate 16, Oslo

Alle medlemmer er hjertelig velkomne, men vi vil i dette møte legge vekt på årets hovedtariffoppgjør på spillefilm- og TV-dramaoverenskomstene. Vi planlegger å avholde et eget medlemsmøte om oppgjøret på TV-underholdningsområdet senere i juni, der vi vil ta for oss disse kravene.

Agenda:

• Bransjens utvikling på spillefilm og TV-drama, med fokus på boomen på TV-drama og betydningen av insentiv- og medfinansieringsordningen
  • Filmforbundets krav til oppgjøret - hva slåss vi for?
  • Kurs og undervisning planlagt i år
  • Utdeling av vederlag fra F©R - hvor mye penger får rettighetshaverne i år?
  • Kampen og (seieren!) om åndsverkloven
  • NRK og kampen for tariffavtale - lik lønn for likt arbeide
  • Kunstnerforsikringen - Slik sikrer du deg på en rimelig måte i en usikker bransje

Det blir lett servering, og baren er åpen for digestive og sosialt samvær etter møtet. Av hensyn til matbestilling ber vi om at alle som ønsker å komme, melder seg på via dette skjemaet.

Vi gleder oss til å se dere alle, og ser frem til et viktig møte om dine lønns- og arbeidsvilkår og utviklingen av NFF og NFR

Epost: medlem@filmforbundet.no

NFF på Facebook NFF på Twitter NFF på Google+