Årets vinnere av Kortfilmfestivalen 2018

19. juni 2018 Tags:

38 kortfilmer, 24 musikkvideoer og 23 kortdokumentarer har konkurrert om norsk kortfilms viktigste priser i Grimstad. Lørdag 16. juni ble prisene delt ut.

FILMFORBUNDETS FAGPRIS

Filmforbundets fagpris går til fotografen på L’AMOUR FOU, John-Erling Holmenes Fredriksen. Fotografen trekker oss inn i en cineastisk verden full av farger, symbolikk og magiske øyeblikk, med bruk av linser, komposisjon og bevegelse. Kamera jobber sammen med historien og bidrar i stor grad til å skape en spennende og surrealistisk fortelling om ett troll i en moderne verden.

Hederlig omtale går til produksjonsdesigner Signe Dalsgaard på KILL THE RICH for utrolig uttrykksfulle og presise blyantskisser som løfter det visuelle formspråket i filmen.

Hederlig omtale går også til klipperne av VILLE DYR, regissert av David Krøyer og Sverre Kvamme for å gi oss festivalens mest rørende og vakre omfavnelse akkurat da vi trengte det.

Fagjuryen besto av:
Astrid Maria Sætren - Produksjonsdesigner, scenograf, interiørarkitekt
Thomas Løkkeberg - Fotograf
Geir Ørnholt - Klipper

Fullstendig oversikt over alle vinnere finnes her.

Epost: medlem@filmforbundet.no

NFF på Facebook NFF på Twitter NFF på Google+