Innkjøpsordningen: neste søknadsfrist 30. april

9. april 2019 Tags:

Filmforbundet har fått informasjon fra Norsk filminstitutt (NFI) om at neste søknadsfrist for å få en filmproduksjon med i innkjøpsordningen for kort- og dokumentarfilm er 30. april 2019. Dette er meddelelsen fra NFI i sin helhet:

SØK OM Å FÅ FILMEN DIN MED I INNKJØPSORDNINGEN

Neste søknadsfrist: 30. april

Alle som eier visningsretten til en norsk kort- eller dokumentarfilm laget i nyere tid (2014-2019) kan søke om å få filmen med i innkjøpsordningen. Filmene gjøres tilgjengelig for alle med nasjonalt lånekort fra biblioteket, i strømmetjenesten Filmbib.

Logg deg inn i NFIs nye søknadsportal og send påsynslenke til filmen.

Vi har gjort en endring i retningslinjene som gjelder utbetaling av vederlag. For filmer som legges ut i Filmbib, utbetales en engangssum som dekker en fem-års periode i strømmeplattformen. Måten pengene blir utbetalt er endret litt.

For kortfilm og kortdokumentarer er vederlaget kr 20.000, for dokumentarfilmer kr 35.000.

Les mer om innkjøpsordningen her

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: