HMS-kurs i Stavanger i mai og juni 2019

Norsk Filmforbund (NFF) inviterer til HMS-kurs i Stavanger. Kurset vil gå over fire dager fordelt på to samlinger. Det er gratis for NFFs medlemmer; for andre deltagere koster kurset kr. 500,-/dag inkl. lunsj. Etter fullført kurs får deltagerne tilsendt kompetansebevis.

• Samling 1: fredag 24. og lørdag 25. mai 2019
  • Samling 2: mandag 3. og tirsdag 4. juni 2019
Begge samlingene finner sted på Sølvberget midt i Stavanger sentrum.

Kurset er skreddersydd for film- og TV-bransjen, og vil blant annet gi kunnskaper om hvordan man utarbeider risikoanalyser og tiltaksplaner på ulike typer produksjoner.

Norsk Filminstitutt (NFI) og de regionale filmsentrene stiller nå krav til HMS-plan, risikoanalyser og tiltaksplaner for utbetaling av første rate av innvilget produksjonsstøtte. Ved å delta på vårt kurs er du med på å utvikle dette til å bli fornuftige styringsredskaper for gode filmproduksjoner.

NFF tilbyr det eneste tilrettelagte HMS kurset for audiovisuell bransje i Norge som gir lovpålagt kompetanse med godkjent kursbevis fra Sentralregisteret for sikkerhetsopplæring. Fra neste år søker vi et samarbeid med Virke rundt kursene, og da blir blir vi nødt å sette en minstepris på kurset. HMS-kursene som tilbys i 2019 er derfor siste sjanse til å delta gratis på kurset.

Kurset gjennomføres med støtte fra Norsk filminstitutt og Filmkraft Rogaland.

Les mer og meld deg på her: https://filmforbundet.no/Om-NFF/Kurs

Kursdeltakeres tilbakemelding (mars 2019):
- "Det var utrolig spennende å delta på, og jeg er veldig glad jeg deltok. Jeg følte jeg fikk et godt utbytte og det var et spennende diskusjonsforum og en god læringsplattform."
- "Takk for nyttig kurs. Det er allerede gjort om til praksis."

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: