Søk vederlag fra F©R med nytt skjema

Filmforbundets Organisasjon for Rettighetsforvaltning (F©R) skal i 2019 fordele vederlag for opphavsrettigheter til audiovisuelle produksjoner vist på lineær TV eller tilbudt på visse strømmekanaler i 2017. I år skal du ikke bruke portalen som ble brukt i fjor, og som mange har opprettet brukerprofil i. Dette skyldes teknisk svikt som blant annet har medført at registrerte opplysninger ikke vises ved neste innlogging.

F©R har utviklet en reserveløsning for å kunne starte årets fordelingsrunde. Dersom du har registrert opplysninger i portalen etter 29. mai i fjor, må vi be deg om å gjøre dette på nytt slik at vi er sikre på at alle får de vederlag de har krav på. Les mer om årets fordelingsrunde og hvordan du skal søke i år. Registreringsfristen i 2019 er 13. juni kl. 23.59.

Epost (generelle henvendelser):
post@filmforbundet.no