Bransjerådet for film ber KUD om tiltak for film-, TV- og spillbransjen

19. mars 2020 Tags:

Bransjerådet for film, som består av VIRKE Produsentforeningen, Dramatikerforbundet, Norsk filmforbund, Norsk Skuespillerforbund og Norske Filmregissører, sendte onsdag 18. mars et fellesbrev til Kulturdepartementet. De fem forbundslederne viser i brevet til krisepakken for kultur- og idrettsfeltet som regjeringen la frem 18. mars, og konstaterer at beløpet på 300 millioner er altfor lavt til å hjelpe en samlet kulturnæring på kanten av stupet. Bransjerådet stiller seg i tillegg uforstående til at regjeringen legger fram en krisepakke for kulturfeltet uten at den produserende audiovisuelle bransjen, som representerer våre sterkeste og mest brukte kulturuttrykk, er omfattet av regjeringens krisehjelp. Bransjerådet påpeker at film-, tv- og spillbransjen har behov for en kompensasjonsordning og konkrete bransjerettede tiltak.

Les hele brevet her: brev av 18. mars 2020 fra Bransjerådet for film til Kulturdepartementet

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: