Europeisk gull til filmen om F©R

4. mai 2020 Tags:

Informasjonsfilmen om F©R har gått til topps i konkurransen European Design AwardsFilmforbundets Organisasjon for Rettighetsforvaltning (F©R) fordeler hvert år mange millioner i opphavsrettslige vederlag til rettighetshavere i film- og TV-bransjen. Men vi har ønske om å nå ut til enda flere rettighetshavere, og derfor inngikk vi avtale med Try APT om en informasjonsfilm som oppfordrer opphavere til å søke vederlag fra F©R. Filmen ble lansert høsten 2019, og vi er imponert over hvordan Try i samarbeid med F©Rs fordelingsutvalg har klart å sammenfatte budskapet med et enkelt språk og et spenstig visuelt uttrykk - på bare 1 minutt og 5 sekunder!

Nylig fikk filmen diplom i den norske designkonkurransen Visuelt. Nå har den også tatt gull i kategorien Branding: Motion Graphics i European Design Awards. Den fikk dessuten bronse i kategorien Motion Graphics.

Vi gratulerer Try APT med prisene!

Se filmen her:  https://filmforbundet.no/Dine-rettigheter/Opphavsrett

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: