Filmforbundets HMS-kurs som webinar i juni

26. mai 2020 Tags:

For første gang kan vi nå tilby hele vårt innarbeidede HMS-kurs som webinar. Samlet gir de fire kurs modulene ledere, mellomledere, fagsjefer og verneombud den dokumenterte HMS-kompetansen som de er lovpålagt, og som skal være tilpasset virksomhetens art.

For å begrense sammenhengende skjermtid blir vårt vanlige 4-dagers HMS-kurs til et webinar som gjennomføres over 8 formiddager. Vi kjører fra 0900 til 1200, med noen pauser. Underveis samles kursdeltagerne i virtuelle grupper for å løse oppgaver. Og vi håper å få til like gode diskusjoner på nett som vi pleier å ha analogt.

Dagsorden for webinaret:

• Tors. 4. og fre. 5. juni: Modul I. Innføring i arbeidsmiljøloven, erfaringsdeling, Quiz
  • Man. 8. og tirs. 9. juni: Modul II. Risikoanalyse. Gruppearbeid og diskusjon
  • Tors. 18. og fre. 19. juni: Modul III. Bransjespesifikk kompetanse
  • Man. 22. og tirs. 23. juni: Modul IV. Systematisk HMS.

HMS-kurset er gratis for medlemmer av Norsk filmforbund. For ikke-medlemmer koster hele webinaret kr. 2000,- inkl. kompetansebevis. Webinaret er støttet av Norsk Filminstitutt og Viken filmsenter.

Påmeldingsfrist: tirsdag 2. juni kl. 12.00. Meld deg på her

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: