Norsk Filmforbunds fagpris til Øystein Mamen

18. juni 2015 Tags:

Norsk Filmforbunds fagpris på 10.000 kroner gikk til filmfotografen Øystein Mamen for sitt arbeid på filmene Hong Kong, Totem og Foul.

Jurybegrunnelse: Årets pris går til en person som på en klar og tydelig måte setter sin signatur på et verk. Personen har en egen evne til å løfte frem visjonen i en kortfilm med et poetisk, sensitivt og spennende blikk. Han er representert i programmet i tre forskjellige kortfilmer, og en enstemmig jury mener at denne personen virkelig fortjener fagprisen 2015.

Hederlig omtale gitt til: Det sporadiske filmkollektivet for Oslos rose, fotograf Nils Eilif Bremdal, produksjonsdesigner Øyvind Langdalen, lydtekniker Eirik Halsen for proletar og Arild Kumar for Mama Congo.

Gratulerer!

Tlf. sentralbord: 21 52 33 80
(Betjent hverdager kl. 11.00-15.00)

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: