Medlemsmøte 30. august

24. august 2016 Tags:

Norsk filmforbund inviterer til medlemsmøte 30. august kl. 18 – 20, i Dronningensgate 13, 6. etasje.

Vi informerer om hovedoppgjørene mellom NFF og Virke, som er i uken 19 – 23. september.

Jobber du på  Reklame, TV-drama, TV-underholdning  og Spillefilm så er det i år at vi kan kreve endringer på arbeidsvilkårene på disse feltene. Dette betyr at vi kan sette fokus på å få endret avtaleverket for reisetid, lønnssystem, pensjon, justering av satsene i lønnssystem, ledende stilling, gjennomsnittsberegning, HMS og mye mer.

Hva er viktig for deg at det blir en forbedring på? Hva er det du oftest ønsker å endre i arbeidskontrakten din? Når trodde du at dere var enige, men allikevel oppsto det en konflikt?

Dette må vi få vite, slik at vi kan ta det inn i forhandlingene. Du kan gjøre en forskjell ved å stille på møtet og snakke med oss.

Vi trenger hverandre for å skape en god film- og tv-bransje.

Velkommen!

Tlf. sentralbord: 21 52 33 80
(Betjent hverdager kl. 11.00-15.00)

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: