Brudd i forhandlingene med Virke på tv-drama!

22. september 2016 Tags:

Brudd i forhandlingene med Virke på tv-drama!

Onsdag 21.09.16 kl. 17:00 tok Norsk filmforbund ut brudd i forhandlingene med Virke om TV-dramaoverenskomsten. Bruddet kom etter at det var klart fra Virke sin side at de ikke kunne imøtekomme NFF på noen av de sentrale  og helt nødvendige krav. Forhandlingene blir nå brakt inn for mekling hos Riksmekler og det er en reel mulighet for en arbeidskonflikt/streik.

Sikre din streikelønn!

Hvis du blir berørt av en eventuell streik får du ikke hjelp fra NAV.

Berørte medlemmer av Filmforbundet får derimot streikelønn så lenge konflikten varer. For å få det må du registrere dine jobber nå hos oss.

Registrer jobber her!

Det er foreløpig ingen konflikt. Dette er først og fremst en formalitet for å sikre dine rettigheter ved en eventuell streik.

Hjelp dine kollegaer

Ved en streik kan produksjonsselskapet permittere den resterende stab. Dine kollegaer som ikke er medlem av Norsk filmforbund vil da stå uten lønn. Vi må stå sammen for å bekjempe undergraving av gjeldende lønns- og arbeidsforhold. Du kan hjelpe din kollega med å sikre sin lønn ved å anbefale medlemskap i Norsk filmforbund.

Innmeldingsskjema finner du her!

Har du spørsmål, så nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Dronningens gate 16, Filmens Hus 0152 Oslo / Skippergata 17, 0152 Oslo

Tlf. sentralbord: 21 52 33 80
(Betjent hverdager kl. 11.00-15.00)

E-post - generelle henvendelser:
post(at)filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: