Velkommen til Verdalslaboratoriet 2017

1. desember 2016 Tags:

Skuespillerutdanningen ved Nord universitet deler ut kunstfaglige forskningsstipend:

3 dramatikere/manusforfattere à kr. 40.000
3 regissører à kr. 50.000
3 filmfotografer à kr. 30.000.

I tillegg til stipendet vil reise, og overnatting med frokost inkludert, være dekket.

Stipendet skal gi mulighet til å utforske dramaturgi for film, sammen med avgangsstudentene ved skuespillerutdanningen. Laboratoriet foregår i fem uker, i år fra 9. januar til 10. februar.

Dramatikerne/manusforfatterene er med i de fire første ukene, fra 9. januar til 3.februar. Regissørene er med i hele perioden, fra 9. januar - 10. februar. Fotografene fra er med i de tre siste ukene, fra 23. januar - 10. februar.

Laboratoriet er en utforskning av det kollektivt skapende, i filmformatet. Det tas utgangspunkt i utdanningens lange erfaring med ensemble jobbing, og varierte bruk av karakterutvikling. Deltakerne får en innføring i dette, og står så fritt til å utvikle prosjektet videre innenfor de tilgjengelige rammene laboratoriet gir.

Arbeidet vil avsluttes med filmopptak den siste uken av laboratoriet. Søkerne må kunne vise til profesjonell erfaring innen det fagfeltet stipendet søkes i.

Søknaden med begrunnelse og CV sendes til ragnalindboe@hotmail.com innen 13.desember.

Ta gjerne kontakt med Ragna Lindboe på mail el mobil 99 00 43 77 om det er noe du lurer på.

Søkere og mulige gruppesammensetninger blir vurdert fortløpende. Endelig svar vil gis alle så fort som mulig etter søknadsfrist.

Tlf. sentralbord: 21 52 33 80
(Betjent hverdager kl. 11.00-15.00)

E-post - generelle henvendelser:
post@filmforbundet.no

E-post - medlemshenvendelser: