Viktig melding til alle medlemmer vedr. enkeltpersonforetaket MARIUS PINNÅS SØRVIKS KONKURSBO - Meld ditt krav innen fristen!

7. september 2017 Tags:

Kjære medlemmer av Norsk Filmforbund,

Det ble den 24.august 2017 åpnet konkurs i boet til enkeltpersonforetaket Marius Patrik Pinnås Sørvik (Pinnås Produksjon AS, Oktoberfilm Media)

Norsk Filmforbund har i dag på vegne av flere medlemmer og filmarbeidere sendt inn dokumenterte krav i boet.

Du må sende oss kopi av signert kontrakt eller dokumentasjon på at du har et krav innen torsdag den 14.september 2017 dersom vi skal kunne bistå deg med innsending. Send mail med kontraktsvedlegg til bjorn@filmforbundet.no

Etter denne dato må vi be om at dere selv tar ansvaret for å melde fra til bostyrer.

Her er kontaktinfo:

Sørvik Marius Patrik Pinnås, hans konkursbo
Bostyrer: Advokat Vegard Øien, Advokatfirmaet Økland & Co DA
Postboks 63, 2001 Lillestrøm
Tlf.nr.64846060

Fordringer i boet anmeldes til bostyreren innen 28.09.2017.

Dersom du har inngått avtale som lønnsmottaker, kan du få dekket dine krav innenfor rammene av lønnsgarantiordningen, les mere om dette på våre hjemmesider her:

Med vennlig hilsen Norsk Filmforbund

Epost: medlem@filmforbundet.no