HMS-kurs for film- og tv-bransjen

30. oktober 2017 Tags:

HMS kurs Del I og II avholdes i Bergen sentrum 17. og 18. november 2017

Fredag 17. kl 09:00-15:30
Lørdag 18. kl 10:00-15:30

Dag I Innføringskurs HMS
Grunnleggende om Arbeidsmiljøloven, filmvisning og diskusjon v. Jostein Brå Oksavik, NFF. Lovens forunderlige verden - og din plass i maurtua. v Halvard Djupvik Smedsrud, Jurist NFF. Quiz. Erfaringsdeling. Hvilke erfaringer har dere - og hva kan vi lære fra det?

Dag II Risikoanalyse
Risikoanalyse = sannsynlighet x konsekvens. Dette er internasjonal standard, og det grunnleggende verktøyet i alt sikkerhetsarbeid. Vi analyserer manus og produksjonsplan i forhold til sikkerhet. "Thale og Loise - a train-movie" : 1. opptaksuke. Gruppearbeid og diskusjon i plenum. Uforutsette endringer i dagsplan. Dere får dagens kamerainnstillinger på opprigg. Hvordan løser vi det?

Kurset er støttet av Norsk filminstitutt, NFI og Norsk filmforbund.

Kurset er gratis for medlemmer av Norsk filmforbund. Ikke-medlemmer faktureres 1000NOK per kursdag.

MELD DEG PÅ HER

Epost: medlem@filmforbundet.no