Digitalt medlemsmøte om ny form på årsmøtet tirsdag 2. mai kl. 18.00

Årsmøtet er Filmforbundets øverste organ, hvor blant annet forbundets vedtekter blir vedtatt og forbundsstyret valgt. Filmforbundet er en organisasjon i vekst og har nå over 1550 medlemmer. Likevel har vi over lengre tid hatt den samme lave oppslutningen på årsmøtene.

På årsmøtet i 2022 ble det derfor vedtatt at Filmforbundet skulle starte en utredning om videreutvikling av årsmøtet for å sikre et mer representativt årsmøte, med økt medvirkning fra dere.

Dette skal styret legge frem på årsmøtet i år, men vi minner om vårt digitale innspillsmøte tirsdag 2. mai kl. 18.00 for å presentere hva vi har kommet frem til så langt og for å høre dine eventuelle innspill. Håper vi ses!

MELD DEG PÅ HER FOR Å FÅ DIGITAL MØTELENKE.

Andre nyheter

Nå kan du registrere deg for F©R-vederlag

F©R skal i 2023 dele ut opphavsrettslige vederlag for produksjoner vist på TV og på visse strømmeplattformer i visningsåret 2021.

Du kan forhåndsstemme ved personvalg

Hvis du ikke har mulighet til å komme på Filmforbundets årsmøtet, har du likevel mulighet til å forhåndstemme ved personvalg.

Du kan fortsatt rekke å melde deg på årsmøtet og generalforsamlingen!

Lørdag den 3. juni går Filmforbundets årsmøte og F©Rs generalforsamling av stabelen på Kunstnernes hus i Oslo. Det er her du har mulighet til å

Påmelding til årsmøtet og generalforsamling

Vi håper å se deg til årsmøtet og generalforsamlingen lørdag den 3. juni på Kunstnernes hus i Oslo. Tidspunkt for

Norsk filmforbund søker en digitalt dyktig og engasjert daglig leder

Er du en erfaren leder med sterke digitale og administrative ferdigheter som er klar for en ny utfordring? Norsk filmforbund

← Tidligere