Påmelding til Norsk filmforbunds årsmøte og F©Rs generalforsamling

Vi håper å se så mange som mulig på Kunstneres hus til årsmøtet og generalforsamlingen, men vi tilbyr også strømming og digital avstemning til de som ikke kan. Av praktiske årsaker kan de som deltar digitalt kun stille spørsmål via chatten.

• Dato: Lørdag 21. mai.
  • Hvor: Kunstnernes hus. Wergelandsveien 17, 0167 Oslo.
  • Tidspunkt Norsk filmforbunds årsmøte: kl. 09.30-15.00 (registrering fra kl. 09.00).
  • Tidspunkt F©R generalforsamling: kl. 15.15 – 17.45 (registrering fra kl. 15.00).

Kryss av i påmeldingsskjemaet om du deltar på Norsk filmforbunds årsmøte og/eller F©R generalforsamling. Gi oss også beskjed om du deltar fysisk eller digitalt. Svarfrist er 12. mai. De som deltar digitalt vil få tilsendt lenke.

Sakliste og årsmelding blir sendt ut neste uke. Vi serverer lunsj under årsmøtet, og vi inviterer alle som vil og har tid til litt bobler, en matbit og mingling etter generalforsamlingen.

MELD DEG PÅ HER.

Opprop overrakt til Kultur- og likestillingsministeren

På fredag overrakte skuespiller Forouzan Jamshidnejad, filmskaper Ali Parandian og forbundsleder Elisabeth O. Sjaastad over 700 signaturer på oppropet fra den

25% rabatt på ordinære inngangsbilletter til Nobels Fredssenter