Påmelding til Norsk filmforbunds årsmøte og F©Rs generalforsamling

Vi håper å se så mange som mulig på Kunstneres hus til årsmøtet og generalforsamlingen, men vi tilbyr også strømming og digital avstemning til de som ikke kan. Av praktiske årsaker kan de som deltar digitalt kun stille spørsmål via chatten.

• Dato: Lørdag 21. mai.
  • Hvor: Kunstnernes hus. Wergelandsveien 17, 0167 Oslo.
  • Tidspunkt Norsk filmforbunds årsmøte: kl. 09.30-15.00 (registrering fra kl. 09.00).
  • Tidspunkt F©R generalforsamling: kl. 15.15 – 17.45 (registrering fra kl. 15.00).

Kryss av i påmeldingsskjemaet om du deltar på Norsk filmforbunds årsmøte og/eller F©R generalforsamling. Gi oss også beskjed om du deltar fysisk eller digitalt. Svarfrist er 12. mai. De som deltar digitalt vil få tilsendt lenke.

Sakliste og årsmelding blir sendt ut neste uke. Vi serverer lunsj under årsmøtet, og vi inviterer alle som vil og har tid til litt bobler, en matbit og mingling etter generalforsamlingen.

MELD DEG PÅ HER.

Norsk filmforbund og Viaplay med ny og forbedret avtale

Norsk filmforbund og Viaplay er blitt enige om en ny og forbedret opphavsrettsavtale som sikrer regissører, fotografer, klippere og andre

Programmet for første World Expression Forum er klart

Nobelprisvinnere, verdensdekkende organisasjoner og modige stemmer møtes på World Expression Forum på Lillehammer 30 og 31 mai. Nå er programmet

SAVE THE DATE: Norsk filmforbunds årsmøte og F©Rs generalforsamling

I år holder vi både Norsk filmforbunds årsmøte og F©Rs generalforsamling lørdag den 21. mai på Kunstnernes Hus i Oslo.

Meld deg på fagseminar om 1st ADs

Den 30. april arrangerer Norsk filmforbund, Virke Produsentforening og Den norske filmskolen et fagseminar om 1st ADs rolle i norsk

Valgkomiteen til Norsk filmforbund søker etter kandidater til flere spennende og honorerte verv.

Vi søker etter kandidater fra hele landet til flere spennende og honorerte verv. Brenner du for kortfilm og/eller dokumentar?  Valgkomiteen søker etter filmarbeidere