Påmelding til Norsk filmforbunds årsmøte og F©Rs generalforsamling

Vi håper å se så mange som mulig på Kunstneres hus til årsmøtet og generalforsamlingen, men vi tilbyr også strømming og digital avstemning til de som ikke kan. Av praktiske årsaker kan de som deltar digitalt kun stille spørsmål via chatten.

• Dato: Lørdag 21. mai.
  • Hvor: Kunstnernes hus. Wergelandsveien 17, 0167 Oslo.
  • Tidspunkt Norsk filmforbunds årsmøte: kl. 09.30-15.00 (registrering fra kl. 09.00).
  • Tidspunkt F©R generalforsamling: kl. 15.15 – 17.45 (registrering fra kl. 15.00).

Kryss av i påmeldingsskjemaet om du deltar på Norsk filmforbunds årsmøte og/eller F©R generalforsamling. Gi oss også beskjed om du deltar fysisk eller digitalt. Svarfrist er 12. mai. De som deltar digitalt vil få tilsendt lenke.

Sakliste og årsmelding blir sendt ut neste uke. Vi serverer lunsj under årsmøtet, og vi inviterer alle som vil og har tid til litt bobler, en matbit og mingling etter generalforsamlingen.

MELD DEG PÅ HER.

Filmforbundet holder stengt i juli måned

Norsk filmforbund holder stengt fra og med 1. juli til og med 31. juli. På grunn av ferieavvikling sender vi

Nye overenskomster på spillefilm (kinofilm), TV-drama og TV-underholdning.

Vi har i mai og juni måned hatt hovedoppgjør om overenskomstene på spillefilm (kinofilm), TV-drama og TV-underholdning. Resultatet av forhandlingene

Norsk filmforbund (NFF) og Virke har landet ny overenskomst på TV-underholdning

Forhandlingsresultatet ble klart mandag 13. juni etter 13 timers forhandlinger med Virke og etter et betydelig forarbeide, herunder Filmforbundets arbeide

Norsk filmforbund (NFF) og Virke har landet ny overenskomst på TV-drama