Utlysning: Styreleder for Norsk filmforbund

Valgkomiteen i Filmforbundet søker etter kandidater til det viktige vervet som styreleder i Norsk filmforbund. Kjenner du den perfekte kandidaten som er tydelig, løsningsorientert og har en relevant bakgrunn? Eller kan du selv tenke deg vervet? Tips valgkomiteen ved å trykke her.

Kort om vervet:
Styreleder organiserer og leder styrets arbeid, herunder å fastsette mål og strategiplaner for organisasjonen i samarbeid med forbundslederen. Styreleder skal sammen med styret sørge for at forbundet er forsvarlig organisert, har klare ansvarslinjer og kvalifisert personell.

Arbeidsmengden for styreleder varierer gjennom året, men skal i gjennomsnitt tilsvare en 20% stilling.

Det er ikke krav om at styreleder selv skal være medlem i NFF eller er TV/film-arbeider, men vedkommende bør ha erfaring med styrearbeid fra tilsvarende organisasjoner innen kunst/kulturfeltet eller fagforening.

Hele utlysningen med ønskede kvalifikasjoner kan du lese her: STYRELEDER NORSK FILMFORBUND.

Andre nyheter

Filmforbundet fraråder en sammenslåing av Filmskolen, TV-skolen og Spillskolen fra 1. januar

Dekanene ved Høgskolen i Innlandet har utarbeidet en rapport som anbefaler en sammenslåing av Filmskolen, TV-skolen og Spillskolen under paraplyen av et samlet fakultet. Både prosessen og rapporten har blitt heftig debattert i blant annet Rushprint. Alle berørte parter fikk anledning til å levere høringssvar til rapporten innen 15. september. HER ER FILMFORBUNDETS HØRINGSSVAR:   

🚀 Spennende mulighet i Norsk filmforbund – Vikariat som forbundsjurist! 🎬

Er du en engasjert og ambisiøs jurist som ønsker å bli del av den norske TV- og filmbransjen som er i konstant utvikling, preget av nye teknologiske fremskritt og spennende utfordringer? Nå har du sjansen som vikar for en av våre dyktige forbundsjurister som går ut i permisjon. Vi tilbyr en variert og fleksibel arbeidshverdag,

Hva mener du om organiseringen av Filmskolen, TV-skolen og Spillskolen?

Dekanene ved Høgskolen i Innlandet har utarbeidet en rapport som anbefaler en sammenslåing av Filmskolen, TV-skolen og Spillskolen under paraplyen av et samlet fakultet. Både prosessen og rapporten har blitt heftig debattert i blant annet Rushprint. Alle berørte parter har nå anledning til å levere høringssvar til rapporten innen 15. september. Som bransjeorganisasjon representerer Filmforbundet

Vil du være med og bestemme Norges Oscar-kandidat? Eller delta i Gullrutens fagpriskomité?

Valgkomiteen er på leting etter nye representanter. Her er to ulike muligheter: Vil du være med og bestemme Norges Oscar-kandidat? Nå kan du søke om å bli Filmforbundets representant eller vararepresentant til årets Oscarkomité! Arbeidet vil bestå av deltakelse på tre møter og å se filmene som skal vurderes. På grunn av habilitetsregler kan kandidater som selv

Jobber du med animasjon? Se her!

Filmforbundet trapper opp arbeidet for å bedre lønns- og arbeidsforholdene for dere som arbeider med animasjon. Målet vårt er å få på plass en animasjonsoverenskomst i Norge, og da trenger vi at du hjelper oss ved å svare på en kort undersøkelse. Vi ønsker å samle alle dere som jobber med et animasjonsprosjekt fra manus til skjerm.

← Tidligere